Barcelona Cultura

Big Draw. La Festa del Dibuix

Altres

El Museu del Disseny de Barcelona se suma, per primera vegada al Big Draw, la Festa del Dibuix, una jornada impulsada pel Museu Picasso de Barcelona, en què artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors, entre d'altres, proposen divertits tallers per a tothom que vulgui experimentar, de manera lliure, espontània i gratuïta, en el món del dibuix.

Al museu comptarem amb l’acció del col·lectiu Grans recorreguts que ens proposen amb les seves “Màquines de dibuixar” un taller performatiu on podreu experimentar diferents tècniques de dibuix una aproximació a les primeres animacions. Per fer-ho tindrem tres màquines ben especials construïdes artesanalment, fetes de fusta de 2 metres de llarg, permeten dibuixar en rotlles de paper de 30 metres de llarg i 60 cm d’ample. Un gran llenç que espera les vostres aportacions. La proposta s’inspira en les paraules de Paul Klee “dibuixar és agafar una línia i portar-la a passejar”

Fundat l'any 2000, The Big Draw és una organització benèfica orientada a l’educació artística, i que promou la lectura visual i el llenguatge universal del dibuix, com a eina per a l’aprenentatge, l'expressió i la creació.

Altres espais que enguany també participen són: la Fundació Joan Miró, el MACBA, el Museu Nacional d'Art de Catalunya i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

 

Data: 

Diumenge 28 d'octubre, d'11 h a 19 h.

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Entrada gratuïta

Ajuntament de Barcelona