Barcelona Cultura

Curs Introducció a la història del vestit

Cursos
-

Aquest curs proposa un recorregut per la història del vestit, des de l’antiguitat fins avui dia. Estructurat en quinze sessions, es combina la història amb d’altres aspectes del vestit com la creació contemporània o el seu tractament com a patrimoni.

L’exposició del Museu del Disseny El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015) ofereix l'oportunitat de contemplar alguns d'aquests vestits històrics. A través de les diverses sessions s’estudiarà,  en el marc del vestit occidental, l’evolució de les formes i la manera com aquestes enllacen amb la creació contemporània. A més, es comptarà amb la presència d’especialistes en diferents matèries com la restauració, la documentació, les tendències de moda i amb l’experiència d’unes dissenyadores contemporànies en la creació d’una col·lecció.

Curs dirigit a: professionals de la moda, estudiants i professorat d’escoles de disseny de moda i vestuari.

Curs impartit per Laura Casal-Valls i Sílvia Rosés (historiadores de la moda) i altres especialistes col·laboradores com Teresa Bastardes, Ivanna López, Marta Marín, Sílvia Saladrigas, Sílvia Ventosa, Montserrat Xirau i Carlotaoms, entre altres.

Dates/horari
Cada dimecres del 7 de novembre al 27 de febrer de 2019, de 16.30 a 19.30 h (15 sessions)

Preus
Preu general: 170€
Preu reduït: 120 € (Carnet Centre de Documentació Museu del Disseny, carnet docent, carnet aturat, carnet estudiant, carnet periodista, majors 65 anys)

INSCRIURE'M AL CURS

Lloc
Museu del Disseny de Barcelona

Ajuntament de Barcelona