Barcelona Cultura

Curs Introducció a la història del vestit

Cursos
-

Aquest curs proposa un recorregut per la història del vestit, des de l’antiguitat fins avui dia.

Estructurat en 17 sessions, combina la història amb altres aspectes del vestit, com ara la creació contemporània o el seu tractament com a patrimoni. L’exposició del Museu del Disseny El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015) ofereix l’oportunitat de contemplar alguns d’aquests vestits històrics.

En el marc de la societat occidental, s’estudiarà l’evolució de les formes del vestit, i la manera com aquestes enllacen amb la creació contemporània. A més, es comptarà amb la presència d’especialistes en diferents matèries com ara la restauració, la documentació i les tendències de moda, i amb una disenyadora contemporània que explicarà les seves experiències en la creació d’una col·lecció.

Curs dirigit a: professionals, estudiants i professorat d’escoles de disseny de moda i vestuari, persones interessades en general.

Docents: Teresa Bastardes, Laura Casal-Valls, Nieves Casquete, Albert Díaz, Marta Marín, Aida Molano, Marta Morralla, Alba Rodríguez Silgo, Sílvia Rosés, Sílvia Saladrigas, Sílvia Ventosa, Montserrat Xirau.

Data: 

Cada dilluns, del  8 de novembre de 2021 a 21 de març de 2022, de 16.30 a 19.30 h. Divendres17 de desembre, de 16 a 17.30 h.

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Preu general: 200 €
Preu reduït: 140 € (carnet del Centre de Documentació del Museu del Disseny, carnet docent, carnet d’aturat, carnet d’estudiant, Targeta Rosa)

INSCRIPCIONS

Ajuntament de Barcelona