Barcelona Cultura

Curs introducció a la història del vestit

Cursos
-

Aquest curs proposa un recorregut per la història del vestit, des de l’antiguitat fins avui dia.

Estructurat en 16 sessions, combina la història amb altres aspectes del vestit, com ara la creació contemporània o el seu tractament com a patrimoni. L’exposició del Museu del Disseny El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015) ofereix l’oportunitat de contemplar alguns d’aquests vestits històrics.

En el marc de la societat occidental, s’estudiarà l’evolució de les formes del vestit, i la manera com aquestes enllacen amb la creació contemporània. A més, es comptarà amb la presència d’especialistes en diferents matèries com ara la restauració, la documentació i les tendències de moda, i amb una dissenyadora contemporània que explicarà les seves experiències en la creació d’una col·lecció.

Curs dirigit a: professionals, estudiants i professorat d’escoles de disseny de moda i vestuari, persones interessades en general.

Docents: Teresa Bastardes, Laura Casal-Valls, Albert Díaz, Marta Marín, Aida Molano, Alba Rodríguez Silgo, Sílvia Rosés, Sílvia Saladrigas, Sílvia Ventosa, Montserrat Xirau.

Data: 

Cada dimecres, del 23 de novembre de 2022 al 29 de març de 2023, de 16.30 a 19.30 h. 

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Preu general: 200 €
Preu reduït: 140 € (carnet del Centre de Documentació del Museu del Disseny, carnet docent, carnet d’aturat, carnet d’estudiant, Targeta Rosa)

INSCRIPCIONS 

Ajuntament de Barcelona