Barcelona Cultura

El Museu participa al Design Market

Altres

Amb motiu de les festes nadalenques,el FAD (Foment de les Arts i el Disseny) organitza els dies 22, 23 i 24 de desembre, la sisena edició d’aquest mercat, on es poden trobar els millors creadors actuals, nous talents i una gran selecció de productes que destaquen per un disseny exquisit.

El Museu del Disseny enguany participa al Design Market amb un taller d'estampació de postals de Nadal el dissabte 23 de desembre, on visitarem la col·lecció de disseny gràfic per veure com els dissenyadors han treballat des del seu punt de vista professional temes relacionats amb el Nadal. També farem una petita passejada per l’exposició Extraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor (segles III-XX) on descobrirem les tècniques utilitzades per a la realització de papers pintats i portades de llibres al llarg de la història. Un cop al taller experimentarem la tècnica d’estampació a partir de tampons, aprenent la tècnica de gravat amb gúbia sobre planxa de goma, i crearem entre tots els participants una postal per felicitar les festes a partir dels tampons que cadascú haurà preparat prèviament de forma individual.

A més, durant tot el dissabte podreu gaudir de manera gratuïta del joc de memòria del Museu, en edició gegant, on podreu descobrir alguns objectes de les quatres col·leccions permanents del Museu del Disseny de Barcelona.

Data: 

Dissabte 23 de desembre de 2017.
El taller començarà a les 11.30 h i tindrà una durada de 2 h.

Lloc: 

Museu del Disseny

Preus: 

Preu del taller: 3 € per persona. Els menors han d'anar acompanyats d'un adult. Aforament limitat a 20 places
Comprar entrada: El mateix dia al taulell d’informació
Edat recomanada: de 6 a 12 anys

Ajuntament de Barcelona