Barcelona Cultura

Enjoia't 2017

Altres
-

Els Premis de Joieria Contemporània ENJOIA'T que convoca anualment l'A-FAD enguany comptaran amb moltes activitats per reforçar la convocatòria i donar protagonisme a la creació contemporània coincidint amb la Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona

 • Exposició d'Enjoia't: ENJOIA'T començarà el 27 de setembre amb l'exposició a l'edifici Disseny Hub Barcelona. La mostra es podrà veure del 27 de setembre al 5 d'octubre al vestíbul de la planta 0. Es podran veure les peces finalistes dels seleccionats d'ENJOIA'T 2017, un històric de totes les corones que han servit per guardonar als guanyadors de cada edició, i les corones fetes pels alumnes de l'Escola Massana per coronar al guanyador del Premi d'Opinió d'ENJOIA'T 2017.
 • Lliurament dels Premis Enjoia't: El lliurament dels premis es farà el divendres 6 d'octubre a la Virreina. Durant la festa i lliurament, els joiers duran les seves peces posades perquè els assistents puguin veure-les i preguntar el que vulguin als propis creadors. Els assistents a la festa tindran l'oportunitat de votar la peça guanyadora del Premi d'Opinió només presencialment.
 • #2 Laboratori de l'A-FAD: Joieria Contemporània.  L'A-FAD, amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona, convoquen la segona edició del Laboratori de l'A-FAD en el marc dels Premis Enjoia't. L'activitat tindrà lloc el proper dimecres 4 d'octubre a l'Aula B (planta -1) de l'edifici Disseny Hub Barcelona:
  • 11:00 - 11:30 "Art per portar. El camí de l'art a la joieria contemporània" conferència de Maria Lluïsa Samaranch, editora, col·leccionista i membre del jurat d'ENJOIA'T 2016
  • 11:30 - 12:00 "Meet me there, Meet me here, Meet me somewhere else..." conferència d'Estela Sàez, joiera contemporània i membre del jurat d'ENJOIA'T 2017.
  • 12:00 - 12:30 "Joaquim Capdevila. Nova joieria a Barcelona" conferència de Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny de Barcelona, i Joaquim Capdevila, reconegut joier i orfebre català. Presentació del llibre de Pilar Vélez titulat "La nova joia a Barcelona" que fa un repàs de les creacions de Joaquim Capdevila, considerat com artista de la joia i un dels principals introductors de la nova joia europea a Catalunya. La seva arrel pictòrica es plasma a les seves joies, les quals prenen un caràcter únic i personal. 
  • 12:30 - 13:30 Visita guiada a la col·lecció de joieria del Museu del Disseny de Barcelona a càrrec de Pilar Vélez i Joaquim Capdevila.
  • 13:30 - 14:00 Visita guiada a l'exposició d'ENJOIA'T.

Informació i inscripcions

Formulari d'inscripció
 

Lloc: 

Museu del Disseny

Preus: 
 • Socis de l'A-FAD: Gratuït
 • Socis de FAD, FAAOC, Amics del MACBA, participants a Feria Joya i membres de Klimt02, Enjoia't 2017 semifinalistas: 5€
 • No socis: 10€

 

Ajuntament de Barcelona