Barcelona Cultura

Història del moble. Aprèn, practica, observa

Cursos
-

El moble ens acompanya en tots els espais complint funcions diverses. La mirada als interiors del passat ens descobreix quines cadires, escriptoris, llits o armaris canvien com a seqüència de les innovacions, necessitats i modes. Conèixer les solucions adoptades en el moble en temps passats ens orienta a l'hora de dissenyar el moble del futur.

Aquest curs, organitzat per l'Associació per a l'Estudi del Moble amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona, ens introdueix en la història del moble europeu, les seves particularitats i canvis per l'assimilació de novetats procedents d'altres territoris. Presenta de manera clara dades imprescindibles per a identificar els mobles de cada època, donant a l'alumne eines que li permeten gaudir d'aquest ric patrimoni. Es tractarà el moble en els principals països europeus des del punt de vista artístic, tècnic i sociològic, incidint en obres famoses internacionalment i es donarà rellevància al moble espanyol i, especialment, al català.

El curs combinarà part teòrica i pràctica dirigides per dos professors i diversos convidats. L'alumne gaudirà de visites exclusives, tallers amb mobles i exercicis que l'ajudaran a assimilar la informació.

Data: 

Dimecres, del 28 d'octubre de 2020 al 12 de maig de 2021, de 16.30 a 19.30 h.

Lloc: 

Classes online en directe. Visites i tallers presencials. Museu del Disseny de Barcelona com a seu principal

Preus: 

PVP: 495 €
Preu soci: 250 €
Estudiants: 110 €
Descompte del 25% sobre el PVP: Carnet del Centre de Documentació del Museu del Disseny, CRBMC, socis del FAD, CRAC, Gremi Fusta i Moble, Associació de Museòlegs de Catalunya, Amics del MNAC.
Descompte del 15% sobre el PVP: Carnet Biblioteques de Barcelona
Beques: Consultar a info@estudidelmoble.com
El preu inclou el material del curs i les entrades a les visites

Inscripcions i consultes:
Associació per a l'Estudi del Moble
info@estudidelmoble.com
Tel. 932 566 785 (de 9 a 14 h)

Ajuntament de Barcelona