Barcelona Cultura

III Col·loqui d'Investigadors en Tèxtil i Moda - Call for papers

Jornades
-

La Fundació Història del Disseny i els museus tèxtils i de moda de Catalunya fan una crida a la presentació de propostes de comunicacions per al III Col·loqui d’Investigadors en Tèxtil i Moda, en el qual el Museu del Disseny hi col·labora. Enguany, sota el lema Ensenyar i aprendre. La transmissió del coneixement en la moda i el tèxtil, el col·loqui vol donar a conèixer experiències, noms i institucions relacionades amb l’aprenentatge informal i formal de tècniques i coneixements.

En aquest III Col·loqui ITM volen donar a conèixer experiències docents interessants, tant individuals com col·lectives, i trajectòries de professionals que han transmès coneixements o que els han rebut, en totes les àrees del món tèxtil i de la moda. Els relats han de superar les vivències purament individuals o personals, i ajudar a construir una història de l’aprenentatge amb nous protagonistes que fins ara no han estat estudiats.

El III Col·loqui ITM tindrà lloc els dies 18 i 19 de novembre de 2021 al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa. L’idioma vehicular serà el castellà, i les comunicacions que s’hi hauran de presentar no podran durar més de 15 minuts. Es podrà assistir al col·loqui de manera presencial o virtual depenent de l’opció triada per l’investigador o investigadora.

La data límit de presentació de propostes és el 26 de febrer de 2021. Les respostes d’acceptació s’enviaran abans del 31 de març de 2021.

Més informació:

Fundació Història del Disseny
Tels. + 34 935 139 729 / +34 663 852 449
coloquiotextil@gmail.com

Data: 

18 i 19 de novembre de 2021

Lloc: 

Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa

Preus: 

Incripcions (properament)

Ajuntament de Barcelona