Barcelona Cultura

Introducció a la història de la ceràmica espanyola

Cursos
-

Aquest curs proposa un recorregut per la història de la ceràmica espanyola, des de l’antiguitat fins avui dia, mostrant com els procediments tècnics del passat, enllacen amb la producció moderna i la creació contemporània. Es tracta d’un curs teòric-pràctic estructurat en 8 sessions que combina la història amb altres aspectes d’importància per a l’estudi de la ceràmica com són el coneixement de les tècniques i materials o els mètodes analítics, així com la incursió en diferents àrees relacionades com ara la restauració, la documentació i la investigació de materials ceràmics.

Curs adreçat adreçat a: Professionals i estudiants d’Arqueologia, Història, Història de l’art, Restauració, Documentalistes i en general a totes aquelles persones interessades a aprofundir en el coneixement de la ceràmica espanyola.

El curs, realitzat en col·laboració amb Associació Catalana de Ceràmica, comptarà amb especialistes qualificats en cadascuna de les matèries tractades.

Data: 

Cada dimarts, del 27 de setembre al 22 de novembre de 2022, de 16.30 a 19.30 h.
Visites: dissabtes 5 de novembre i 19 de novembre de 2022.

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Preu general: 120 €
Preu reduït: 90 € (posseïdors del carnet del Centre de Documentació Museu del Disseny, carnet de la xarxa de biblioteques, carnet docent, carnet d'aturat, carnet d'estudiant, Targeta rosa).
Reconegut amb 1 crèdit acadèmic per la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.
El preu inclou el desplaçament a Oristà.

INSCRIPCIÓ

Ajuntament de Barcelona