Barcelona Cultura

LCI Barcelona Fashion Film Festival

Festivals

El Museu del Disseny acull, per tercer any consecutiu, la Gala Final del LCI Barcelona Fashion Film Festival, un punt de trobada entre cineastes, productors, marques, agències i dissenyadors emergents, on poder compartir experiències i veure les últimes tendències en el sector dels fashion films.

El fashion film és una manera alternativa d'entendre la publicitat, portant l'espot més enllà de l'anunci i transformant-lo en una història que pretén arribar al públic i crear uns llaços emocionals. Es fan servir tècniques i mitjans cinematogràfics per crear un producte que pot anar des d'un projecte de videoart, fins a un curtmetratge amb una narrativa pròpia del cinema clàssic de Hollywood.

Es lliuraran 10 premis en total i hi participen experts i professionals de reconegut prestigi com a membres del comissionat i jurat: Victor Claramunt, Charo Mora, Toni Miró, Ze García, Judith Collell, Pilar Vélez, Estel Vilaseca, Miranda Makaroff o Lyona Ivanova entre d'altres.

Enguany, la 3a edició del festival arribarà amb nombroses novetats. Com a convidada especial comptarà amb la presència d'Inés de León, una de les directores de fashion drama més importants del nostre país.

Data: 

Dijous 14 de novembre de 2019, 19.30 h

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

6 € (+ IVA).
COMPRAR ENTRADA

Ajuntament de Barcelona