Barcelona Cultura

McQueen

Altres

El documental McQueen, una aproximació a la vida i la carrera, fugaces com la moda, d'Alexander McQueen, el dissenyador de moda que no va deixar ningú indeferent, es podrà veure a la Filmoteca de Catalunya dins el cicle Per amor a les Arts, impulsat per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

El film dirigit per Ian Bonhôte i Peter Ettedgui l'any 2018, compta amb vídeos casolans inèdits i entrevistes i ens obre les portes a una biografia plena de llums i ombres, oferint-nos les claus per entendre el seu univers personal i els motius que el van portar a acabar amb la seva vida justament en el moment més àlgid de la seva carrera. La presentació del documental anirà a càrrec d'un expert en la disciplina.

El Museu del Disseny, conjuntament amb el FAD, aporta, per segon any consecutiu, la seva especialitat a una programació que busca la sintonia entre programacions i pel·lícules derivades dels mateixos textos, partitures, espais escènics i arquitectònics o pintures. Un total de 36 films, seleccionats a partir de les activitats i programacions de les institucions participants, es projectaran a la Filmoteca entre l'1 d’octubre de 2019 i el 9 de juny de 2020, cada dimarts a les 17 h.

Data: 

Dimarts 5 de maig de 2020, 17 h.

Lloc: 

Sala Chomón, Filmoteca de Catalunya (Plaç Salvador de Seguí, 1-9, 08001 Barcelona).

Preus: 

Entrada individual: 4 €.
Entrada reduïda: 3 € (amics i abonats de les institucions participants en el cicle, estudiants, aturats, majors de 65 anys, persones amb discapacitat legalment reconeguda i acompanyant, títols de família nombrosa o monoparental, carnet de la Xarxa de Biblioteques Públiques i joves fins a 30 anys).
Filmo 10: 20 € (10 sessions) vàlid fins a final d'any

Ajuntament de Barcelona