Barcelona Cultura

Museum Quiz a casa

Altres
-

A partir de dissabte 28 de març, us proposem participar al #MuseumQuizACasa, una edició especial del concurs Museum Quiz per participar des de casa, oferint-vos una alternativa cultural i de lleure divertida!

Us farem preguntes de temes d’actualitat, frases fetes, cultura popular, art (música, cinema, pintura, escultura, gravat, disseny, etc.) i curiositats, amb especial atenció al patrimoni cultural de cadascun dels museus participants. Us recomanem que cada equip estigui format per un mínim de 2 i un màxim de 5 persones. Properes sessions:

  • Dissabte 28 de març
  • Dissabte 4 d'abril
  • Dissabte 11 d'abril
  • Dissabte 18 d'abril
  • Dissabte 25 d'abril

Per participar, entreu a la pàgina web MuseumQuizACasa a través de qualsevol dispositiu electrònic, sigui mòbil, tauletes o ordinadors, i cliqueu sobre cada data disponible.

A més, de dilluns a divendres les famílies amb infants tenen una cita de 18 h a 22 h per respondre les 18 preguntes que us plantegem en l'edició familiar, en el mínim de temps possible. Cada dia el concurs estarà dedicat a la temàtica específica d’un museu. 

#MuseumQuizACasa és una iniciativa del Museu Marítim de Barcelona i del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, amb la col·laboració del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu d’Art Modern de Tarragona, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Picasso, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu de la Terrissa de Quart, els Museus de Sant Cugat, el Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), L’Espai Far de Vilanova i la Geltrú, el Museu Arqueològic de l’Esquerda, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu de Lleida, Museu d’Història de Cambrils, Museus de Sitges, Museu de Guissona, Museu del Ferrocarril de Catalunya, Museu de Tortosa, Museu d’Art de Girona, Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran; Xarxa de Museus d’Art.

Us hi esperem!

Data: 

Dissabtes, de 18 a 22 h

Lloc: 

Al sofà de casa teva

Ajuntament de Barcelona