Barcelona Cultura

Parlem de Miquel i Badia

Conferències, xerrades

Parlar de Miquel i Badia (Barcelona 1840-1899) és parlar d’una de les figures cabdals de la història de l’art. Crític, historiador i col·leccionista va exercir una destacada influència en el mercat i en les tendències artístiques del seu temps, just quan el Modernisme estava florint. 

L'Associació per a l'Estudi del Moble dedica  el segon “Parlem de” a conèixer la figura de Francesc Miquel i Badia i el seu entorn artístic, amb referències especials a les arts decoratives que ell tant va valorar. Testimoni del seu paper són les magnifiques obres - mobles, ceràmica i molt especialment vidres i teixits- que van arribar a col·leccionistes com ara Lluís Plandiura o Emili Cabot, i que podem gaudir en museus, com al Museu del Disseny de Barcelona.

L'equip del Museu del Disseny presentarà les obres de Miquel Badia a les seves col·leccions. A més, l’Associació per a l’Estudi del Moble us dóna l’oportunitat de visitar de manera exclusiva un oratori modernista dissenyat per J. Busquets, que s’ha mantingut desmuntant durant dècades i ara torna a lluir amb tota la seva plenitud.

Inscripcions i consultes per estricte ordre de sol·licitud a:
Associació per a l’Estudi del Moble
Tel. +34 932566785
info@estudidelmoble.com
Pl. de les Glòries 37, planta -1, 08018 Barcelona ·

Preus: 

PVP:40 €; Preu Soci AEM: 20€;  Preu estudiant: 30 €

Ajuntament de Barcelona