Barcelona Cultura

Phantom Thread - El fil invisible

Altres

L'amor com a motor creatiu i de desordre? Com a element de perill? Una aproximació indirecta a l’univers Balenciaga, amb la moda com a objecte d’una obsessió.

Aquest és el tema del film Phantom Thread, dirigida per Paul Thomas Anderson i que es projectarà a la Filmoteca de Catalunya dins el projecte Per amor a les Arts, impulsat per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya. La pel·lícula és apta per a tots els públics i es projectarà en VOSC (versió original subtitulada en català). La presentació anirà a càrrec de Charo Mora, periodista especialitzada en cultura de moda.

El Museu del Disseny, conjuntament amb el FAD, aporta enguany la seva especialitat a una programació que busca la sintonia entre programacions i pel·lícules derivades dels mateixos textos, partitures, espais escènics i arquitectònics o pintures. Variat en formes i gèneres, el cinema no deixa de retroalimentar totes aquestes disciplines amb mirades originals i sempre enriquidores.

Data: 

Dimarts 19 de març, 17 h

Lloc: 

Sala Chomón, Filmoteca de Catalunya (Plaç Salvador de Seguí, 1-9, 08001 Barcelona).

Preus: 

Entrada individual: 4 €.
Entrada reduïda: 3 € (amics i abonats de les institucions participants en el cicle, estudiants, aturats, jubilats, persones amb discapacitat legalment reconeguda, títols de família nombrosa o monoparental, Carnet Jove, carnet de la Xarxa de Biblioteques Públiques i European Youth Card).
Filmo 10: 20 € (10 sessions)

Ajuntament de Barcelona