Barcelona Cultura

Taller de Programació Tangible amb Arduino

Tallers

Arduino és un conjunt de plaques electròniques que permeten realitzar muntatges senzills i acostar l'electrònica a qualsevol persona. Facilita la creació de productes de tot tipus on l'electrònica pot ser el motiu principal, o simplement un suport més. La versatilitat de les plaques Arduino i els components que poden usar-se amb elles, permeten que es poden realitzar des de muntatges industrials fins a projectes artístics.

El taller tindrà dues parts:

  • Conferència: xerrada on es presentarà la programació tangible, en què consisteix i les opcions actuals i es presentarà l'entorn Arduino.
  • Taller: farem un muntatge senzill usant plaques Arduino Uno i diversos components electrònics com a resistències, díodes led, sensors de distància, llum o temperatura, entre altres coses.

Aquest taller es dirigeix a qualsevol persona interessada a desenvolupar capacitats creatives i expressives mitjançant la tecnologia i la programació.

Consultar tota la informació relativa al taller

Activitat organitzada per la Cátedra Telefónica-UOC en Disseny i Creació Multimèdia amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona.

Data: 

Dimecres 17 de maig, de 18 h a 20 h

Lloc: 

Museu del Disseny (Pl. Glòries, 37-38)

Preus: 

Taller gratuït. Places limitades.
Requereix inscripció prèvia: Formulari d'inscripció
 

Ajuntament de Barcelona