Barcelona Cultura

Toquem fusta! Espai de coneixement

Altres
-

Toquem fusta. Espai de coneixement és un espai de biblioteca obert pel Centre de Documentació del Museu del Disseny, en col·laboració amb la Biblioteca El Clot – Josep Benet i l'Associació per a l’Estudi del Moble, dins de l'exposició Toquem fusta! Disseny, fusta i sostenibilitat

Aquest servei té la voluntat de facilitar l'aprofundiment en els continguts de l’exposició, tot promovent la consulta de llibres i audiovisuals especialitzats, catàlegs d’altres exposicions, obres de referència i altres documents relacionats amb la mostra, amb les següents temàtiques: arbres i boscos, construcció en fusta, disseny sostenible, fusta, mobles i altres objectes, així com una sel·lecció de novel·les i llibres infantils relacionats. Els visitants de l'espai de coneixement es poden endur un llibre en préstec, fins i tot el catàleg de l’exposició. 

A més a més, a l'espai de coneixement podreu trobar una selecció de jocs fabricats en fusta o relacionats amb aquest material i la Xiloteca, una selecció de fustes utilitzades en la fabricació de mobiliari, projecte en col·laboració amb l’Associació per a l’Estudi del Moble. 

Data: 

Del 9 de novembre de 2022 al 22 de gener de 2023.

Horari d’atenció i préstec: de dimarts a diumenge, d'11 a 14 h i de 15 a 20 h.

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Activitat gratuïta.

Ajuntament de Barcelona