Barcelona Cultura

Visita guiada a La Xiloteca

Conferències, xerrades

L’Associació per a l’Estudi del Moble participa a la Setmana d’Artesania de Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, organitzant una visita guiada a La Xiloteca, una col·lecció de referència de mostres de fusta. El conjunt permet fer tasques d'identificació, així com conèixer de primera mà les característiques d'un conjunt significatiu d'aquest material natural.

La Xiloteca està ubicada dins del Centre de Documentació del Museu del Disseny de Barcelona i disponible també per a la seva lliure consulta. Inclou 138 mostres de fustes diferents, majoritàriament europees, però també fustes exòtiques importades d'Àfrica, Àsia i Amèrica. Cadascuna porta gravat el seu nom comú i científic, i associada a unes fitxes de referència.

La Xiloteca és un projecte de col·laboració entre l'Associació per a l'Estudi del Moble, propietària de les mostres i responsable de la seva selecció i estudi científic, i el Museu del Disseny de Barcelona, que la inclou dintre dels recursos disponibles en el seu Centre de Documentació.

Data: 

Dimarts 8 d'octubre, 12 h

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Activitat gratuïta. És necessari realizar inscripció prèvia.
INSCRIURE'M

Ajuntament de Barcelona