Barcelona Cultura

Mesures d'accessibilitat de l'exposició

Accessibles
-
 • Àudios. El comissari, Pedro Azara, ens explica l'exposició
  Podeu descarregar-vos l’explicació de l’exposició feta pel comissari Pedro Azara. Les explicacions estan gravades en petits fragments temàtics que amb el suport del programa de mà que se us donarà a l'entrada us permetrà fer un seguiment detallada de l'exposició. DESCARREGA'T O SEGUEIX ONLINE ELS AUDIOS
 • Programa de mà
  Programa de mà en català, castellà i anglès, amb caràcters grans en tinta i Braille i també sols en grans caràcters. Conté: Mapa en relleu amb els punts de recursos accessibles; vincula les peces i àmbits amb els números dels àudios explicats pel comissari; i imatge en relleu del lleó de la muralla de Babilònia.
 • Peces per tocar
  22 peces per tocar a les sales, una peça original del Marroc, 12 maons de la Bòbila Aguilera i 4 peces reproduïdes del jaciment de Cabrera de Mar; més 5 peces de ceràmica vidriada o d’aresta accessibles en visita guiada.
 • Visites comentades
  Visites comentades en LSC i lectura labial (aparells de ràdio freqüència) i visites comentades per a grups amb diversitat funcional.
  Informació i reserves a: reservesmuseudeldisseny@eicub.net / 932566801
 • Audiovisuals
  7 audiovisuals de sala amb entrevistes que inclouen subtitulació en català castellà i angles. Àudio d’explicació del comissari al tercer àmbit en català castellà angles.

Ajuntament de Barcelona