Barcelona Cultura

Educació Primària. Programa d'activitats escolars 2020-2021

Cicle d'activitats

ATENCIÓ!

Hem readaptat les activitats escolars a la normativa sanitària.

Les exposicions permanents del Museu del Disseny són l’eix al voltant del qual s’ha elaborat el programa d’activitats escolars 2020 - 2021. La proposta, majoritàriament de visites dinamitzades, s’adequa als diferents nivells escolars, des d’educació primària fins a batxillerat i cicles formatius.

La metodologia de les activitats que es proposen es basa a aprendre fent, d’una manera pràctica i vivencial, estimulant el propi potencial per descobrir, crear i innovar. Es pretén iniciar els alumnes en temes d’innovació i experimentació en els sectors d’influència del disseny per formar consumidors responsables i crítics.

Les visites dinamitzades són itineraris basats en metodologies participatives on es treballa a partir del diàleg, la descoberta, el joc i la reflexió crítica per tal d'oferir experiències d'aprenentatge significatiu que connecten les temàtiques del museu amb els interessos i vivències dels alumnes.

Descarregar dossier d'activitats per a Ed. Primària

Informació i reserves:

Us proposem un programa de visites dinamitzades a les exposicions permanents i temporals del Museu del Disseny adaptades a la normativa sanitària per tal que gaudiu d’una vista segura.

Protocol COVID per a visites de grup

Per més informació contacteu amb el servei de reserves del museu:

reservesmuseudeldisseny@eicub.net
Tel. 932 566 801 (de dimarts a divendres de 10 a 13 h i dijous de 15 a 17 h)

Activitats d'aquest cicle

Ajuntament de Barcelona