Barcelona Cultura

ESO / Batxillerat / Cicles Formatius. Programa d'activitats escolars 2022-2023

Cicle d'activitats

Les exposicions permanents del Museu del Disseny són l'eix al voltant del qual s'ha elaborat el programa d'activitats escolars del curs 2022 - 2023. Oferim un ventall d’activitats vinculades a les temàtiques de cadascuna de les col·leccions: disseny de producte, arts decoratives, disseny gràfic i moda.

L’oferta d’activitats s'estructura en dues tipologies: visites-taller i visites dinamitzades.

Les visites-taller, d’una durada de 2 h., consisteixen en una exploració a les sales d'exposició per tal de generar aprenentatges significatius a partir d’una selecció de les peces exposades. La visita a les sales continua amb una activitat pràctica al taller. Aquesta proposta metodològica permet aprendre fent i establir ponts entre el patrimoni, la realitat de l’alumnat i els seus coneixements previs.

Les visites dinamitzades, d’una durada de 1h 30 min,  plantegen itineraris basats en metodologies participatives on es treballa a partir del diàleg, la descoberta, el joc i la reflexió crítica per tal d'oferir experiències d'aprenentatge significatiu que connecten les temàtiques del museu amb els interessos i vivències de l’alumnat.

Descarregar dossier d'activitats escolars per a ESO, Batxillerat i Cicles Formatius

Informació i reserves:

reservesmuseudeldisseny@eicub.net
Tel. 932 566 801 (de dimarts a divendres de 10 a 13 h i dijous de 15 a 17.30 h)

Activitats d'aquest cicle

Ajuntament de Barcelona