Barcelona Cultura

Espadaysantacruz Studio: De l'artesania digital al visual storytelling

ESPADAYSANTACRUZ és un estudi creatiu especialitzat en la generació de projectes d'innovació i disseny aplicats a la comunicació de marca. Amb seu a Madrid des de 2011, utilitzen la tecnologia per dissenyar projectes que ajuden a desenvolupar idees creatives.

La seva recerca fa que cada projecte sigui únic, involucrant-se al llarg del procés creatiu, des de la fase de recerca fins a la fabricació del producte final, la instal·lació, la pel·lícula o l'experiència digital. Actualment treballen amb agències, empreses i organitzacions culturals que intenten trobar noves formes de comunicació apostant fermament per la innovació i la creativitat. Han estat guardonats a festivals com Cannes Lions, CLIO, London International Awards, EL SOL, premis nacionals de publicitat (Club de creatius), EL OJO, FIAP, LAUS o FWA.

Per a EYS cada projecte és una entitat orgànica en què les diferents tecnologies i propostes visuals funcionen de manera harmònica, sense eclipsar-se. L'abast del seu treball va des de tecnologies visuals clàssiques, com la fotografia o el cinema o el disseny, fins a tecnologies d'avantguarda.

En la seva intervenció compartiran la seva cerca per connectar marques amb públics. Visual storytelling a través de prototips, instal·lacions i experiències que dissenyen i produeixen. També ens mostraran una selecció de projectes, encàrrecs i casos reals, des d'on aniran desgranant com és l'ADN d'EYS, com treballen, quins objectius busquen, amb qui treballen i quin lloc ocupen disseny i tecnologia en els seus projectes.

Tornar a la jornada

Ajuntament de Barcelona