Barcelona Cultura

En el camí de Victor Papanek

Temporal
-

A partir del 19 de desembre i fins al 2 de febrer s’exposaran prop de 100 projectes elaborats per 380 alumnes de diferents escoles de grau de Disseny.

La mostra recull els treballs fruit de dues propostes fetes pel Museu a l’alumnat.  D’una banda, amb El Museu en clau Papanek  el museu ha proposat una relectura de les peces de les exposicions de disseny de producte i de disseny gràfic per fer una senyalització efímera a partir de les tesis de sostenibilitat,  accessibilitat, codisseny i de codi obert de l’autor. De l’altra, a Jugant amb Papanek els estudiants han dissenyat elements o entorns de jocs infantil per a espais exteriors, una proposta que entronca amb els supòsits que va plantejar Victor Papanek en aquest camp i que també ha tingut en compte la política del joc a l’espai públic que ha engegat la ciutat de Barcelona.

Escoles que hi han participat : BAU, EINA,ELISAVA, ESDAP(Campus Deià, Campus Llotja, Campus Pau Gargallo, Campus Tàrrega, Campus Vic), ESDI, IED, LCI, Escola Massana i  Universitat de Barcelona.

Àmbits de l'exposició

Activitats relacionades

Ajuntament de Barcelona