Barcelona Cultura

Imatges de moda. Galeria d'estudi

Temporal
-

El Museu del Disseny de Barcelona (antic DHUB-Disseny Hub Barcelona) presenta, del 19 de març al 20 de juny de 2010, la galeria d’estudi Imatges de moda, comissariada per Sílvia Ventosa. Aquesta galeria d’estudi forma part de l’activitat Imatges de moda, iniciada el gener del 2010 amb l’exposició Outumuro LOOKS, Vint anys fotografiant moda. Dues tipologies expositives que ens permeten endinsar-nos en l’anàlisi i la documentació de dos sistemes de construcció i representació de la moda: el gravat i la fotografia.

Imatges de moda.Galeria d’estudi mostra una selecció de 216 gravats dels més de 10 000 que conté el fons del Museu Tèxtil i d’Indumentària de Barcelona. Juntament amb la galeria d’estudi dedicada als gravats, es proposa una aproximació a l’evolució dels sistemes de representació de la moda, des dels primers gravats, passant per les nines maniquins, fins a la fotografia, la televisió i els nous canals de comunicació online.

Les galeries d’estudi són un espai públic que permet contemplar, estudiar i reflexionar sobre les col·leccions dels museus. Reuneixen diferents objectes per tipologies i els presenten en una àrea de consulta, un espai proper a l’exposició temporal, el centre de documentació i la reserva d’un museu, però diferent de tots ells i amb personalitat pròpia. Les galeries d’estudi permeten descobrir el fons i assistir al creixement de les col•leccions del Disseny Hub Barcelona.

Crèdits 
Disseny de l’exposició: Emiliana Design Estudio
Disseny gràfic: Klas Ernflo

Comissari/a

Sílvia Ventosa

Àmbits de l'exposició

Activitats relacionades

Peces destacades

Catàleg

Vídeos

+Info

Ajuntament de Barcelona