Barcelona Cultura

Transgressions. Ceràmica contemporània del Museu del Disseny

Temporal
-

La mostra, una producció pròpia del Museu del Disseny de Barcelona, exhibirà la nova col·lecció de ceràmica contemporània que complementa amb la ja existent, que en l’actualitat compta amb més d’un miler d’objectes i dues-centes-trenta autories diferents, entre les quals s'hi troben artistes com Llorens Artigas, Picasso o Miró. En els darrers anys s’ha treballat per mantenir aquesta col·lecció al dia, seguint atentament els nous camins de la ceràmica i incrementant-la, per tal que sigui una mostra viva i representativa de la creació actual.

El Museu del Disseny presentarà aquestes noves adquisicions en una exposició que posa l'accent en un moment creatiu de contrastos, crítica i reflexió sobre temes d'actualitat, on  les transgressions matèriques, tècniques i conceptuals  es fan evidents. Alhora que, la versatilitat del material, ens permet fer una aproximació a les aplicacions de la ceràmica en el món del disseny i l’arquitectura. 

Comissari/a

Isabel Fernández del Moral

Àmbits de l'exposició

 • Transgressions matèriques

  ÀMBIT 1

 • Transgressions conceptuals

  ÀMBIT 2

 • Subtilesa i transgressió

  ÀMBIT 3

 • El disseny de producte artesanal

  ÀMBIT 4

 • Ceràmica i arquitectura. Ceràmica Cumella

  ÀMBIT 5

Activitats relacionades

 • Conferències, xerrades

  Taula rodona Transgressions

  Transgressions. Ceràmica contemporània del Museu del Disseny és una exposició que posa l'accent en el moment creatiu actual, ple de contrastos, crítica i Més >

Catàleg

+Info

Vídeos

Ajuntament de Barcelona