Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona Cultura

Colors, tipografies i paper: del segle XVIII a l’actualitat

Isabel Cendoya és la conservadora de les col·leccions de disseny gràfic i arts gràfiques del Museu del Disseny. Per les seves mans passen una gran quantitat d’elements impresos i suports gràfics com gravats, papers pintats, cartells, calendaris, targetes, capses i rètols.

Ella és la persona encarregada de la conservació i difusió del patrimoni del fons d’arts gràfiques i disseny gràfic del Museu. “Nosaltres ens preocupem que tot el patrimoni que ingressa a les nostres col·leccions estigui disponible per a les generacions futures”, explica.

Isabel Cendoya és #GentMDB. Et convidem a conèixer com treballa, quines són les seves tasques i què té de particular la conservació de la Col·lecció de Disseny gràfic en comparació amb altres disciplines.

Fes clic aquí per veure el vídeo.

Ajuntament de Barcelona