Barcelona Cultura

El vestíbul del DissenyHub s’il·lumina amb la instal·lació #designadal

S’acosten les festes de Nadal, i la ciutat, els carrers i els equipaments es vesteixen per a l’ocasió. Si ens vens a visitar aquest Nadal, al vestíbul del Disseny Hub, trobaràs una espectacular instal·lació nadalenca. 
 
Es tracta de DesigNadal, una instal·lació lumínica de grans dimensions, suspesa al cor del vestíbul de l’edifici, que anima a grans i petits a alçar els ulls i a demanar un desig. L’estel de quatre puntes és una estructura de 4 x 4 x 7 metres, suspesa a l’espai, formada per una seqüència de nou làmines lleugeres, d’uns trenta quilos cadascuna, separades vuitanta centímetres entre sí. 
 
La instal·lació, que ha estat dissenyada per Artec Studio, representa l’Estel de Nadal com a símbol d’unió, de solidaritat i de voler trobar quelcom que desitgem.  

 
Designadal serà visitable fins al 3 febrer de 2023, en l’horari d'obertura del Disseny Hub. Però, si fas la teva visita abans del 4 de gener podràs participar en el sorteig d’un lot de productes dels equips i institucions que residim a l’edifici.  
 
Pots guanyar les cinc publicacions del Museu del Disseny editades aquest any, un set de totebags, un set de llibretes, una tassa i llapis de la Biblioteca El Clot-Josep Benet, el llibre 'Igual_mente Diferentes' i un DiariArt del FAD i, tot plegat acompanyat d’un lot de cerveses sense alcohol i d’un arbre de Nadal de xocolata cortesia de Sauleda catering. 
 

A més, aquest Nadal al Museu del Disseny podràs gaudir de l’exposició temporal ‘Toquem fusta! Disseny, fusta i sostenibilitat’, així com de totes les exposicions permanents. I, si t’acostes a la vitrina del Centre de Documentació, trobaràs la mostra ‘Mobles114, cinquanta anys creant i editant disseny’, on es recullen plànols, esbossos i material fotogràfic que documenten la trajectòria de l'editora de mobiliari Mobles114. 
 
Us recordem que durant les festes de Nadal el Museu del Disseny farà un horari especial pel qual els dissabtes 24 i 31 de desembre tancarà a les 15:30 h, i romandrà tancat els diumenges 25 de desembre i 1 de gener. El dilluns 26 de desembre el museu obrirà de manera excepcional.

 

Ajuntament de Barcelona