Barcelona Cultura

Literatura en família amb el FLIC

Del 19 al 20 de novembre arriba al Disseny Hub la 12a edició del FLIC, el festival de literatura infantil i juvenil. Un espai de trobada per a professionals de la il·lustració, l’escriptura i l’edició, famílies i aficionats del món literari, amb un conjunt de propostes de joc i literatura en família.

Una d’aquestes propostes és FLIQUETS, un espai de descoberta a través del joc lliure i la literatura que ofereix a infants d’entre 1 i 6 anys experimentar amb diversos materials sensorials, visuals i literaris.

A més, aquesta edició del FLIC també comptarà amb tallers literaris en família de la mà dels escriptors Marc Artigau i Óscar Julve, les il·lustradores Mandana Sadal i Maria Girón, la maquetista Noemí Batllori, el festival Revela i Tantàgora.

Els circuits literaris no faltaran enguany, amb les experiències literàries per a infants a partir de 6 anys. Instal·lacions de joc, art i literatura per a tota la família on hi trobarem clàssics del festival i noves propostes per tocar, llegir, observar i escoltar la literatura.

Per acabar, tota la família podrà gaudir del Veig Veig Show, un espectacle-concurs d’observació de llibres inspirat en el joc del Veig, veig i en el programa de TV 1, 2, 3. I és que ens proposen jugar entre llibres i encertar la pàgina a partir de pistes i cartes de la sort. Tres semifinals i una final a ritme trepidant amb 9 famílies participants, conduït per la Júlia Solans. La família guanyadora obtindrà un lloc de 16 llibres valorat en 300 €!

Pots consultar el programa sencer des d’aquí.

 

Ajuntament de Barcelona