Barcelona Cultura

Mar Sureda, Joana Mora i Berta Fontboté: transmissores de coneixement

Mar Sureda, Joana Mora i Berta Fontboté són educadores del Museu del Disseny de Barcelona i com a tals són les encarregades de desvetllar l’interès pel disseny i d’acostar la col·lecció del museu a les famílies, a les escoles i al públic en general.

El seu dia a dia combina la preparació i realització de les visites dinamitzades i guiades amb la gestió d’horaris i tasques de projectes, com la investigació de nous temes que poden interessar els diferents públics que ens visiten, la gestió i el seguiment dels projectes museu-escola, la redacció de continguts i la preparació de materials didàctics per als tallers adaptats a tots els públics. I és que les educadores acosten el món del disseny a totes les comunitats d’aprenentatge, des d’Educació infantil fins a universitats i atenció a la diversitat.

Mar Sureda, Joana Mora i Berta Fontboté són #GentMDB. Et convidem a descobrir com són els Serveis Educatius del Museu del Disseny de Barcelona i de quina manera treballen per apropar dues eines de transformació social com són la cultura i el patrimoni.

Mira el vídeo aquí.

Ajuntament de Barcelona