Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona Cultura

Més que documents

El Centre de Documentació és un espai de consulta i recerca especialitzat de les arts decoratives, el disseny gràfic, industrial, tèxtil, d'espais, de moda i de serveis. Aquest centre acull més de 20.000 llibres, més de 3.000 títols de revistes i altres materials i més de 30 arxius d'institucions.

Albert Díaz, amb més de 15 anys d'experiència com a cap del Centre de Documentació, coneix bona part dels documents i dels materials que es posen a disposició de l'usuari per facilitar la comprensió i el coneixements dels objectes que hi ha al museu.

Albert Díaz és #GentMDB. Parlem amb ell per saber com és el seu dia a dia, quins són els objectius del Centre de Documentació i quins són els documents més consultats.

Fes clic aquí per a veure el vídeo.

Ajuntament de Barcelona