Barcelona Cultura

Obrim el Museu!

A partir de dimarts 21 de juliol ampliem l'horari de visita del museu. El nou horari provisional d'obertura és de dimarts a diumenge de 10 a 14 h i de 15 a 20 h.

També a partir d'aquesta data, a la visita de les exposicions Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni culturalExtraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor (segles III- XX) i Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003, s'afegeix la visita a l'exposició permanent El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015), que ens explica com el vestit modifica l’aparença del cos mitjançant unes accions que tendeixen a comprimir-lo i alliberar-lo alternativament.

Amb l'objectiu de garantir la vostra seguretat al llarg de la visita, el museu, tal com ha fet tota la xarxa d'equipaments culturals municipals, ha implementat diferents mesures seguint les recomanacions sanitàries, com reduir l'aforament, habilitar punts d'higiene amb gel desinfectant o intensificar els serveis de neteja de l'edifici, entre altres. 

Per evitar cues, us recomanem que compreu l'entrada on-line.

Us hi esperem!

Ajuntament de Barcelona