Barcelona Cultura

Un mercat pels amants del bon disseny

Després de dos anys celebrant-se de forma online, el Design Market, el mercat de dissenyadors, artistes i nous talents avantguardistes, que organitza el FAD, recupera la presencialitat. El Disseny Hub serà l’espai encarregat d’acollir aquest esdeveniment, que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de desembre.

La cita anual per amants del bon disseny comptarà amb els millors productes i creacions en moda i complements, objectes per a la llar, joieria contemporània, productes d’artesania, publicacions, elements gràfics, mobiliari, il·lustració, il·luminació, joguines o productes d’alimentació, entre d’altres.

Enguany, un comitè d’experts format per professionals del disseny i membres de les diferents associacions del FAD s’han encarregat de fer una selecció sota uns paràmetres de rigor en el disseny i per la qualitat de les peces, per escollir els diferents expositors que hi participaran.

Amb aquesta proposta, el FAD vol estimular l’excel·lència creativa, promocionar les noves generacions de talents i apropar el disseny a la societat.

Aquesta iniciativa forma part de l'agenda d'activitats de Nadal de l'Ajuntament de Barcelona. Enguany, la campanya de comunicació de Nadal del consistori és un reconeixement a tot tipus d'entitats, agrupacions, associacions de la ciutat que la fan moure i són grans famílies.

Pots consultar la galeria d’expositors aquí.

Ajuntament de Barcelona