Barcelona Cultura

Preguntes freqüents

Quins HORARIS d’obertura té el Centre de Documentació?
L'horari provisional del Centre de Documentació del Museu del Disseny de Barcelona és de dimarts a divendres, de 15 a 20 h. 
 
On puc ADREÇAR les CONSULTES? 
Es pot posar en contacte amb el Centre de Documentació :
- Personalment: Museu del Disseny de Barcelona. Pl. de les Glòries, 37-38 (Planta -1)
- Telèfon: 93 256 68 30
- Correu electrònic: documentacio.mdb@bcn.cat
 
És necessari tenir el carnet d’usuari per accedir al Centre de Documentació?
No. Només cal carnet d’usuari per gaudir dels serveis de préstec, préstec interbibliotecari i consulta dels llibres de tendències. 
 
Com puc obtenir el CARNET d’Usuari? 
Per obtenir el carnet és necessari venir al Centre de Documentació dintre de l’horari d’obertura, omplir el formulari i mostrar el DNI, passaport, carta de residència o equivalent . El carnet es lliura gratuïtament.
 
Em puc endur documents en PRÉSTEC? 
Si teniu carnet d’usuari, Centre de Documentació ofereix la possibilitat d’emportar-vos en préstec fins a 7 documents simultàniament. 
 
Quant duren els PRÉSTECS?
El préstec personal té una durada de 14 dies renovable 2 vegades més. Abans de finalitzar el termini, podeu renovar el préstec una vegada si els documents no han estat reservats per un altre usuari.

Com es poden renovar els PRÉSTECS?
Podeu sol•licitar la renovació dels documents que teniu en préstec mitjançant el vostre espai personal, així com presencialment al taulell d'informació o per telèfon (93 256 68 30).

On puc retornar els PRÉSTECS?
Podeu retornar els documents que teniu en préstec tan en el nostre horari d'obertura com a les bústies habilitades pel retorn quan el Centre de Documentació està tancat. Trobareu una bústia de retorn a la planta -1 (dilluns de 16-20 h.; de dimarts a divendres de 10-20 h.), i l'altra bústia a l'entrada de l'edifici, accés Plaça de les Glòries (oberta les 24 h/7 dies a la setmana).
 
 

Ajuntament de Barcelona