Barcelona Cultura

El Museu acull actes del congrés del Comitè Internacional d'Història i Estudis del Disseny (ICDHS)

Material de premsa

Del 29 al 31 d’octubre arriba la cita més important per als investigadors i professionals relacionats amb la història del disseny: el congrés del Comitè Internacional d'Història i Estudis del Disseny (ICDHS), que torna a Barcelona en una edició molt especial ─la 10+1─ en què es retrà homenatge a qui en va ser la impulsora, la professora de la UB Anna Calvera, traspassada el passat mes de febrer.

El congrés ICDHS 10th+1 està organitzat per la Universitat de Barcelona ─a través del Departament d’Arts Visuals i Disseny i el Grup de Recerca en Història de l’Art i el Disseny Contemporanis (GRACMON)─, juntament amb la Fundació Història del Disseny i el Museu del Disseny de Barcelona.

Amb el lema «Retorn al futur. El futur en el passat» durant els tres dies del congrés es presentaran 170 comunicacions d’alguns dels historiadors i estudiosos del disseny més reconeguts a escala internacional, com Alain Findeli (Universitat de Nimes), Jonathan Woodham (Universitat de Brighton) o Fedja Vukić (Universitat de Zagreb). El programa combina sessions paral·leles sobre els temes proposats, presentació de pòsters i conferències plenàries.

Trobareu tot el programa aquí

Ajuntament de Barcelona