Barcelona Cultura

Exposicions setembre-desembre 2019

Material de premsa

Exposició temporal : “Victor Papanek: la política del disseny”
31 d’octubre de 2019- 2 de febrer de 2020

Amb l’exposició Victor Papanek: la política del disseny, del 31 d’octubre de 2019 al 2 de febrer de 2020, el Museu del Disseny presentarà la primera gran retrospectiva centrada en el dissenyador, autor i activista Victor J. Papanek (1923-1998). L’exposició pretén redescobrir Papanek com un dels pioners més influents del segle XX de l’enfocament d’un disseny social i ecològic que va començar els anys seixanta plantejant la inclusió, la justícia social i la sostenibilitat, temes d’una gran rellevància per al disseny actual.

Imatges per descàrrega

Exposició temporal : "Joaquim Capdevila. Joies 1959-2019”
28 de setembre -17 de novembre de 2019

Mostra retrospectiva dedicada al joier Joaquim Capdevila, en el 60è aniversari de la seva trajectòria com a joier i orfebre. Capdevila és una de les figures clau de la Nova joia a Catalunya, un renovador de la visió de la joia com a via d’expressió artística. La mostra, comissariada per Pilar Vélez, es fa coincidint amb la celebració d’Enjoia’t, a cura de l’A-FAD.

Imatges per descàrrega

Altres activitats al Museu del Disseny:

Festival Blanc. El Museu acull per primer any aquest festival de llarga trajectòria

II Col·loqui d'Investigadors en Tèxtil i Moda. Noms a l'ombra.  Conferència inaugural a càrrec de Valerie Steele, directora del museu del Fashion Institute of Technology de Nova York.

DESCARREGA LA NOTA DE PREMSA COMPLETA:

Ajuntament de Barcelona