Barcelona Cultura

Stitching missives

En aquests dies en que sembla que els missatges només els editem i veiem pantalles, deixarem que els nostres dits experimentin altres maneres de crear missatges i ho farem amb diferents tipus de punt de brodat.

Podrem gaudir dels plaers de fer les nostres pròpies marques brodades, potser amagades i destinades només als nostres ulls, o bé ornamentades per a ser llegides pels altres. I ho farem tot observant exemples històrics de la inclusió de paraules en teles i peces, des de bosses secreteres del segle XVI a guants, mitges o mocadors del s.XIX.

Conductores del taller:

Annie Michie és una artista britànica instal·lada a Barcelona. Va realitzar un Màster en Belles Arts a la Universitat Goldsmiths de Londres. Ha participat a l’exposició The Subversive Stitch el 1988 i el 2010 a la publicació Quilts del Victoria & Albert Museum. Ha organitzat diferents exposicions individuals a Barcelona i altres ciutats, i ha estat guadornada amb diferents premis. Actualment és profesora de l’Escola Massana i de l’IES Study Abroad. També fa classes de brodat a l’IED en el Màster de Disseny de Moda.

Sílvia Ventosa és conservadora de Tèxtil i Moda del Museu del Disseny de Barcelona.

Durada del taller: 2.30 h

Tornar a les jornades

Ajuntament de Barcelona