Creació i Museus, al MUHBA Casa de l'aigua, Cantar l'aigua


Laia Estruch & Marc Vives © Mila Ercoli. Creació i museus

En Creació i museus, artistes i creadors de disciplines diverses i relacionats amb algunes de les fàbriques de creació de la ciutat entren en contacte amb els museus i institucions culturals de Barcelona i interactuen amb les seves instal·lacions i els seus fons en un seguit de muntatges de teatre, dansa, circ o música.

Cantar l'aigua és un recorregut que indaga en l'experimentació espacial del so, ens porta des de la part exterior de la Casa de l’Aigua cap a les cavitats subterrànies de l'estació de bombatge com un cos de conductes i comportes, fins els dipòsits de cloració encarregades d'enviar l'aigua a la ciutat de Barcelona en el passat. Aquesta proposta barreja diverses tradicions musicals vinculades al camins que fa l'aigua de la terra al mar. Per aquesta proposta els artistes Laia Estruch i Marc Vives comptaran amb la col·laboració de Arnau Sala. 

En Creació i Museus 2020 MUHBA Casa de l'Aigua l’estació de bombatge, els conductes, els dipòsits i les comportes de la Casa de l’Aigua de la Trinitat seran escenari d’un recorregut performatiu i participatiu. La proposta, dirigida pels artistes Laia Estruch i Marc Vives, és fruit de la col·laboració del museu amb La Caldera dins el projecte Creació i Museus 2020.

MUHBA Casa de l’Aigua. 17 i 18 d’octubre, 11 h
Informació i reserves:
https://www.barcelona.cat/grec/ca/espectacle/creacio-i-museus