MUHBA Domus Avinyó

La domus Avinyó és una casa romana ubicada a tocar de la muralla de Barcino, en l'antic suburbium de la ciutat, i datada entre els segles I i IV dC. Aquest espai, redescobert l'any 2004, destaca pel ric conjunt de pintures de sostre i paret, recentment  recuperades i restaurades gràcies al Pla Barcino, que es podran contemplar en visites guiades.

PROPERES ACTIVITATS DEL MUSEU

Guia del Centre


Visita guiada “L’habitatge a Barcino. Les domus romanes dels carrers de Sant Honorat i Avinyó”

Una visita conjunta a dues domus que van pertànyer a personatges importants de la Barcelona romana. La domus d’Avinyó, que data del segle I dC, destaca pel ric conjunt de pintures de sostre i paret recuperades. La domus de Sant Honorat, construïda al segle IV, conserva el jardí central i habitacions pavimentades amb mosaics policroms geomètrics.

Consulteu les dates i condicions al programa d'activitats.

EL CALL REFUGI 307 VIA SEPULCRAL VILA JOANA PARC GÜELL CASA DE L'AIGUA DOMUS DE SANT HONORAT TEMPLE D'AUGUST SANTA CATERINA FABRA I COATS TURÓ DE LA ROVIRA PLAÇA DEL REI OLIVA ARTÉS PORTA DE MAR DOMUS D'AVINYÓ

Adreça

C/ Avinyó, 15
08002 Barcelona
Tel. 93 256 21 22
museuhistoria@bcn.cat
veure mapa

Informació i reserves

Reserva d’entrades i activitats
barcelona.cat/museuhistoria

Informació
informaciomuhba@bcn.cat
Per a qualsevol altra informació:  93 256 21 22
(de dilluns a divendres feiners, de 10 a 14 i de 16 a 19 h)

barcelona.cat/museuhistoria
https://www.facebook.com/museuhistoriabarcelona
twitter.com/bcncultura

Horari de visita

ESPAI PROVISIONALMENT TANCAT

De dilluns a dissabte només per a grups guiats amb reserva prèvia (consulteu els preus aquí)
Diumenges de 10 a 14h. Cada hora s'entra en grups de màxim 20 persones. Més de 10 persones es recomana fer reserva prèvia. 
Festius tancat.

Preu

Entrada normal: 2,00 €

Entrada reduïda: 1,5 €, menors de 29 anys, majors de 65 anys, carnet de biblioteques de Barcelona, targeta rosa reduïda, carnet de família nombrosa, carnet de família monoparental i grups superiors a 10 persones.

Entrada gratuïta: menors de 16 anys, targeta rosa gratuïta, membres de l’ICOM, Barcelona Card, Associacions Museòlegs de Catalunya, guies turístics, periodistes acreditats, passi metropolità d'acompanyant d'una persona amb discapacitat, professors d'ensenyament reglat, promoció 'Gaudir +' i primer diumenge de mes.

Preu grups guiats consulteu aquí

Accés

Metro: Liceu (L3) i Jaume I (L4)
Bus: 120, V17 i 45
Barcelona Bus Turístic: ruta sud (vermella)