Reserva de grups

Feu la vostra reserva emplenant la sol·licitud i rebreu la confirmació per correu electrònic.

Condicions:

És imprescindible fer la reserva d'una activitat amb dues setmanes d'anticipació.
Una vegada feta la reserva, rebreu per correu electrònic o fax un full de confirmació, on constaran totes les dades de l'activitat (data, hora, activitat, preu, forma de pagament...). Cal presentar aquest full de confirmació i el comprovant de pagament el dia de l'activitat.
S’haurà de fer un ingrés amb l’import de la reserva 15 dies abans de la visita. Tot seguit caldrà que envieu el comprovant de pagament per fax o correu electrònic.
El dia de la visita s’haurà de pagar la diferència en efectiu a taquilles.

Per a més informació podeu trucar al 93 256 21 22 o enviar un correu electrònic a reservesmuhba@eicub.net

Horari: de dilluns a divendres feiners de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.

 

Els camps indicats amb * son obligatoris.

D’acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat —legitimada pel vostre consentiment— d’informar-vos de totes les activitats culturals de la ciutat que organitza l’Institut de Cultura de Barcelona, en tots els centres, a través del seu butlletí (tractament 0210 correu ICUB). Podeu consultar la relació dels centres aquí: http://www.bcn.cat/cultura/legal/cat.html.
Tret d’obligació legal, les vostres dades no se cediran a tercers.
Entre altres, teniu el dret d’accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.
Les vostres dades restaran en actiu fins que en sol·liciteu la baixa.

Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d’11 de juliol, us indiquem que en emplenar els camps adreça electrònica o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per fer comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.

Si vol rebre a títol personal informació del MUHBA, ompli el següent formulari