Jornada 'La SEAT i Barcelona, la represa sense democràcia 1947-1973' al Centre de Recerca i Debat

Les jornades aborden en detall algunes de les qüestions fonamentals apuntades a l'exposició 'Ja tenim 600! La represa sense democràcia. Barcelona 1947-1973', a partir dels canvis experimentats en la decisiva dècada de 1950. Uns anys en què la ciutat, en bona mesura a causa de les energies econòmiques i socials urbanes endògenes, en estat latent des dels desastres de la guerra, reprèn el creixement malgrat la dictadura.

Els treballs s'endinsen en els canvis estructurals que quallen als anys cinquanta per aprofundir a continuació en el seu impacte econòmic, social i urbà en les dècades següents. Les presentacions sobre aquest període de modernització sense democràcia posaran un èmfasi especial en la planificació urbana i en la crisi de l'habitatge, en la immigració i en els conflictes socials, entre d'altres. Les jornades acabaran amb una taula rodona i un debat obert.

MUHBA-Projecte Oliva Artés. Amb el Suport del Ministerio de Cultura | Gobierno de España

Data

Dijous 14 i divendres 15 d'abril de 2011

Lloc

MUHBA Conjunt Monumental Plaça del Rei

Sala Martí l'Humà. Pl.del Rei s/n

Preu

Públic general: 23 €

Estudiants, aturats i jubilats: 11 €

Inscripcions

Informació i reserves al telèfon 93 256 21 22, laborables de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, o a reservesmuhba@bcn.cat