Música en viu

Trànsits: Paths of the soul

26.02.2023

** Dijous 23 de febrer a les 18:30h al Museu de la Música, conversa sobre ‘La música de les esglésies evangèliques’. Accés lliure amb reserva prèvia a reservesmuseu@auditori.cat. Aforament limitat.

Amb la Reforma luterana del segle XVI començaren a sorgir les Esglésies protestants, amb una doctrina comuna que es fonamenta en la Bíblia com a única regla de fe i de conducta. Tot i la diversitat de branques i comunitats protestants, la seva pràctica planteja un retorn radical a la simplicitat litúrgica de l’Església primitiva, consistent en la lectura pública dels textos bíblics, l’homilia, la pregària i el cant comunitari. A Catalunya actualment hi ha un nombre elevat de comunitats protestants que respon a la diversitat social i cultural d’una societat complexa.

En aquesta ocasió, la comunitat de la New Covenant Church o Església de la Nova Aliança de Barcelona, originada a Nigèria i integrada per persones de diferents nacionalitats amb la voluntat de transformar la vida en consonància amb l’empremta i la paraula de Jesús, obre les portes per compartir amb música la seva vitalista celebració del culte dominical.

Ofici (culte) en col·laboració amb l'Oficina d'Afers Religiosos i la New Covenant Church.

PROGRAMA DE MÀ

 

Tots els concerts del cicle:

Trànsits és un nou cicle creat conjuntament amb L'Auditori de Barcelona