Blog

(Fotografia: S. Guasteví)
Notícies

Gato Negro celebra el 150è aniversari

L’empresa Ferrer Musical, fabricant de cordes de guitarra i altres instruments, celebra aquest any el seu 150è aniversari. Es va fundar l’any 1868 a Vic de la mà de Juan Ferrer i Jordà, però  al 1941 la fàbrica es trasllada a Barcelona i les cordes harmòniques que produeixen són utilitzades per insignes violoncel·listes, violinistes, arpistes i guitarristes. Uns anys més tard, al 1949, apareix el monofilament de nylon, i amb ell neix la corda Gato Negro, la corda de guitarra més antiga i famosa de les que es fabriquen al nostre país.

Actualment Ferrer Musical  es dedica a la distribució d’instruments musicals i accessoris, i a la fabricació de diversos tipus i games de cordes i pues. Es caracteritza per la seva fabricació artesanal aconseguint així unes cordes de qualitat i un acabat cuidat.

Gato Negro col·labora amb el Museu de la Música de Barcelona amb el subministrament de les cordes per als instruments de la Sala d’Interactius, un espai on els visitants poden tocar i experimentar amb diversos instruments.

 

ferrer_musical.jpg gatonegro_1868-2018.jpg