Visita segura al Museu de la Música

Foto: S. Guasteví

Estem oberts en l'horari habitual, i ho fem amb totes les garanties per tal que la vostra visita sigui una experiència gratificant i segura. 

Amb l'objectiu de garantir la vostra seguretat al llarg de la visita, el museu, tal com ha fet tota la xarxa d'equipaments culturals municipals, ha implementat diferents mesures seguint les recomanacions sanitàries degut a la COVID-19, com reduir l'aforament al 50%, habilitar punts d'higiene amb gel desinfectant o intensificar els serveis de neteja de l'edifici, entre altres. 

S'ha establert un circuit únic de visita per tal d'ordenar els visitants i facilitar la circulació de persones, amb aforament reduït. De la mateixa manera, les normes sanitàries obliguen a tenir temporalment desactivades les pantalles interactives i tampoc es podran fer servir els instruments que generalment estan a disposició dels visitants.

S'ha adaptat el servei d'audioguia, ja que les tauletes digitals no estan permeses. Així doncs, s'oferirà un nou servei de visita a través d'una playlist descarregable al telèfon mòbil a través de codi QR amb enregistraments originals de més de 30 instruments seleccionats de la nostra col·lecció.

El servei de consulta de la biblioteca i dels documents i instruments de les col·leccions està disponible amb un servei presencial sota petició avançada dels materials (48h).