..

Veïns i veïnes de Vilapicina i la Torre Llobeta, deixeu anar l'art que dueu dins! Aquest certament és per a vosaltres!


Tercera edició del certamen artístic que el barri celebra per la festa major
Després de la bona acollida dels anys anteriors, el casal de gent gran, la biblioteca i el centre cívic s´han tornat a unir per organitzar Penj´art 2018, tercer itinerari artístic de la Festa Major de Vilapicina i la Torre Llobeta.

El certamen vol incentivar els creadors i creadores a donar a conèixer el barri amb una nova mirada a través de l´art, en aquesta ocasió mitjançant intervencions artístiques en arts plàstiques. Si feu pintura, fotografia , dibuix, il·lustració, etc... us convidem a enviar les vostres obres per poder participar en l´edició d´aquest any.

Per participar cal enviar e-mail a artistespenjats@gmail.com

Podeu fer-ho a partir del´1 de maig fins el 17 de setembre de 2018. La selecció de treballs es comunicarà el 20 de setembre de 2018.

La Mostra dels treballs escollits tindrà lloc durant la Festa Major de Vilapicina i la Torre Llobeta

Bases per participar

1. Podran participar-hi els veïns i veïnes del barri majors de 18 anys.
2. Les disciplines artístiques incloses en aquesta mostra són: pintura, dibuix, il·lustració i fotografia.
3. Cada artista podrà participar-hi amb dues obres com a màxim. No s´acceptaran obres de gran format. Cal que les obres portin el seu propi marc o suport necessari per ser exposades.

– La proposta s´ha d´enviar per correu electrònic a artistespenjats@gmail.com, especificant PENJ´ART 2018 ITINERARI ARTÍSTIC DE LA FESTA MAJOR, incloent les dades personals de l´autor o autora (nom i cognoms, telèfon de contacte i e-mail), i les dades de l´obra presentada (títol, petita descripció i fotografia de l´obra, suport per exposar).

4. La data límit d´admissió és el 17 de setembre de 2018.
5. Es farà una selecció de les obres que es resoldrà el dia 20 de setembre de 2018.
6. L´organització es posarà en contacte amb les persones artistes seleccionades per dur a terme el muntatge de l´exposició.
7. L´organització es reserva el dret de decidir i/o canviar els espais on exposarà cada artista.

La Mostra dels treballs escollits estarà exposada a la Biblioteca, al Casal de gent gran i al Centre Cívic, del 8 al 20 d´octubre de 2018.

Centre Cívic Torre Llobeta

Adreça:
C Santa Fe, 2*LB
Districte:
Nou Barris
Barri:
Vilapicina i la Torre Llobeta
Codi postal:
08031
Població:
Barcelona