..

“L’Eufòria”, quarta edició de l'esdeveniment més important de l'entitat amb seu a Nou Barris

Horaris


VOZES és una escola de vida, un projecte músic-social per a més de 570 infants i adolescents de Nou Barris, Sant Martí i Sant Andreu. VOZES, present des de 2004 a Barcelona, és un projecte social que treballa per la integració i la cohesió de nens i adolescents en zones poc afavorides mitjançant la formació musical. Inspirat en el sistema nacional d´orquestres i cors infantils i juvenils de Veneçuela, el projecte VOZES està liderat per Pablo González, alumne avantatjat d´aquest sistema. VOZES ofereix accés a la formació musical i als instruments de forma gratuïta a nens a partir de 4 anys i sense límit d´edat a través de 14 centres (Espais VOZES) entre escoles públiques, instituts, centres cívics i espais joves a Nou Barris, Sant Martí i Sant Andreu.

El #ConcertàsVOZES és el concert de l'any per a VOZES. Un concert que cumpleix la seva 4ª edició aquest any, i s'organitza amb l'objectiu de recaptar fons per ajudar a garantir l'estabilitat del projecte.

El proper 17 de novembre l´Auditori FORUM CCIB tornarà a vestir-se d´emocions amb les veus i la música de més de 200 infants i joves músics de l´Eix del Besòs, dels districtes de Nou Barris, Sant Martí i Sant Andreu, barris menys afavorits de Barcelona que formen part de les Orquestres i les corals de VOZES.

La quarta edició del #ConcertàsVOZES comptarà amb la col·laboració del jove músic i compositor Alfred Garcia que participarà amb quatre temes junt amb l´Orquestra Simfònica i la Coral Infantil VOZES, que acompanyaran a aquests joves músics en una actuació en la que ens demostraran la capacitat de la música per canviar vides.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre de Convencions Internacional de Barcelona

Adreça:
Pl Willy Brandt, 11*14
Districte:
Sant Martí
Barri:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Codi postal:
08019
Població:
Barcelona