Nits d’estiu a la fresca, música de qualitat, i un espai inspirador on gaudir-ne. I tot, sense rascar-se la butxaca. No ens direu que no és el millor pla possible!

A Nou Barris, la tercera edició de l’Estiu, al Pati!, el cicle de música i espectacles d’estiu que se celebra al Pati del Districte de Nou Barris, és ja rere la cantonada, preparat per fer-nos gaudir com mai i demostrar-nos que sí, que sens dubte està a l’alçada de qualsevol altre cicle d’espectacles de la ciutat. Amb alguns afegits: té un marcat component inclusiu i social, està pensat per a tots els públics i combina propostes “de km 0” amb d’altres d’internacionals de primer nivell.

Així que veniu, passeu i gaudiu, deixeu-vos seduir per aquest escenari únic, per Nou Barris, pels bons espectacles, i per les màgiques nits d’estiu. Serà inoblidable!

Quatre caps de setmana, quatre propostes

29 i 30 de juny - Flamenc

R(OLES), Festival de Flamenc de Nou Barris

Segona edició del Festival de Flamenc de Nou Barris que vam reformular el 2018 amb un nou esperit innovador, feminista, queer i gratuït. R(OLES) vol ser una finestra oberta al flamenc més obert, un flamenc que descarta tòpics per demostrar que és un art que ha superat fa temps les marques que el gènere o la procedència li han imposat durant segles. Un flamenc universal, que aposta per la innovació i que, sobretot, vol situar en primera línia dones que transcendeixen els seus rols tradicionals al flamenc (baile, cors, palmes...) per endinsar-se per territoris tradicionalment reservats als homes.

6 i 7 de juliol - Afroamericana

Say It Loud al Pati!

El festival Say It Loud és un cicle de música i cultura afroamericana que se celebra durant el mes d’octubre a diversos equipaments públics de la ciutat. Enguany el cicle L’Estiu, al Pati! ofereix una edició d’estiu amb la mateixa filosofia i qualitat de propostes musicals. Un cap de setmana ple de música intergeneracional d’orígens i gèneres ben diversos.

12, 13 i 14 juliol - Blues i clàssica

Festival de Blues de Barcelona

Els dies 12 i 13 de juliol podrem gaudir d’una nova edició d’aquest festival que organitza Capibola Blues i que al llarg de la seva història ha comptat amb artistes de la talla de Barrelhouse Chuck, Frank Muschalle, Mitch Woods, James Hunter, Joe Luis Walker o Kenny Neal.

Orquestra Simfònica de Sydney

El 14 de juliol serà el torn de la música clàssica de la ma de l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Música de Sydney (SCM Wind Simphony), una formació de prestigi internacional i capdavantera dins la nova música australiana.

20 i 21 de juliol - Circ

Coop de Circ al Pati!

Coop de Circ és una cooperativa d’artistes de circ de treball associat i amb fort caràcter assembleari creada el 2009. Està formada per més d'una vintena d'artistes i unes setze companyies que treballen de manera independent o conjunta, però sempre sota el mateix paraigües.

 

Tots els espectacles

Sense resultats