33è Concurs Literari de Nou Barris

08/02/2021 - 13:24 h

Fins al 27 de març teniu temps per presentar els originals en les modalitats de poesia, narrativa, relat curt d’humor i relat fantàstic

Fins al 27 de març teniu temps per presentar els originals en les modalitats de poesia, narrativa, relat curt d’humor i relat fantàstic

Jenni Rodà és una periodista d’Olot que també s’ha dedicat a la literatura. Ha escrit diversos llibres, com Històries íntimes (conjuntament amb Neus Verdaguer), que li va valer el premi de literatura eròtica de la Vall d’Albaida. A més, ha publicat relats curts i col·labora en la revista digital Descriu.

Ella és una de les milers de persones que al llarg dels últims trenta anys han passat pel Concurs Literari de Nou Barris, nascut a Vilapicina i la Torre Llobeta, i bressol d’escriptors i escriptores que, amb els anys, han vist publicades les seves històries.

I és que aquest certamen és, sens dubte, una referència que traspassa les fronteres del districte per convertir-se en termòmetre de l’èxit dels qui en prenen part. No és estrany, doncs, que any rere any augmenti el nombre de participants. En la passada edició, sense anar més lluny, i malgrat que va caure en plena pandèmia i en situació de confinament, s’hi van animar 191 persones. Només 53 eren de Nou Barris. La resta eren d’altres punts de la ciutat (73) i de Catalunya (60). A més, s’hi van presentar quatre persones de la resta de l’Estat i una de la ciutat alemanya de Frankfurt.

Enguany, el concurs arriba ja a la 33ª edició. Si hi voleu participar, heu de saber que està obert a persones a partir dels 14 anys en les modalitats de poesia, narrativa, relat curt d’humor i relat fantàstic; en tots els casos, tant en català com en castellà.

Les obres es podran presentar fins al 27 de març, a les 20 h. El primer premi de cada categoria i llengua s’endurà 300 euros a bescanviar en llibres a la llibreria La Font de Mimir, al carrer Costa i Cuxart, 5. El segon premi és de 175 euros també en llibres a bescanviar al mateix punt.

El comunicat del veredicte i el lliurament de premis es farà al Centre Cívic Torre Llobeta el dissabte 8 de maig de 2021 a les 19 h.

Us n’adjuntem les bases perquè no se us n’escapi res.