Arriba “Subvencions a punt!”, el nou dispositiu de treball de Nou Barris Digital

08/10/2021 - 13:56 h

El projecte guiarà de manera amena i didàctica les entitats en el procediment de subvencions

El projecte guiarà de manera amena i didàctica les entitats en el procediment de subvencions

Al Districte de Nou Barris sabem que la bretxa digital és un repte compartit i que cal seguir treballant per reduir-la. Amb aquesta intenció, i dins del projecte Nou Barris Digital, s’ha creat un nou dispositiu de treball accessible a totes les entitats del districte. L’anomenem “Subvencions a punt!”, i neix amb l’objectiu d’ampliar el suport i l’acompanyament fet fins ara amb un compendi de tres accions diferents i innovadores.

El projecte, a més, presenta la peculiaritat de dur-se a terme amb l’acompanyament de na Cèlia i la seva àvia, dos personatges de còmic que ajudaran les entitats a moure’s pel procediment de manera amena, didàctica i entretinguda.

Així, per començar, organitzem una sessió informativa específica, durant el mes d’octubre, que es repetirà a set equipaments diferents del districte. Durant aquesta sessió es farà una revisió del procediment de subvencions incidint en la fase justificativa. Consulteu el calendari que ens presenten l’àvia i la Cèlia.

Per continuar, oferirem tallers pràctics durant el novembre, en què es treballaran conjuntament les justificacions (n’ampliarem la informació durant les sessions informatives).

Finalment, farem la revisió prèvia de la justificació dels projectes del 2021. El servei estarà disponible del 31 de gener al 18 de febrer de 2022, i us n’informarem més endavant.

Un projecte innovador del Districte de Nou Barris

El Districte vol seguir avançant cap a l’autonomia dels procediments telemàtics, i per això ofereix aquesta nova eina. A través de les diferents accions, coneixereu les fases de vida d’una subvenció, aprofundireu en el procediment de justificació pas a pas, podreu preparar la presentació de la documentació necessària, i us resoldrem els dubtes que vagin sorgint.

Podeu reservar la vostra assistència a la sessió informativa enviant un correu electrònic a subvencionsnoubarris@bcn.cat. Recordeu d’indicar a quina sessió voldreu assistir.

Com a complement d’aquesta acció, recordeu també que al destacat “Nou Barris Digital” de la pàgina web de Nou Barris hi trobareu, sempre que ho necessiteu, tota la informació i manuals actualitzats.