Comencen les obres al solar del carrer Petrarca després del tancament del pàrquing de Mercadona

11/01/2019 - 14:06 h

Els treballs els finançarà el supermercat en compensació per l’ús fet del solar municipal

Els treballs els finançarà el supermercat en compensació per l’ús fet del solar municipal

El tancament del pàrquing del supermercat Mercadona al carrer Petrarca amb Duero, al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta, permetrà tirar endavant una actuació urbanística al solar que n’ha resultat, i que finançarà el supermercat, en contraprestació per l’ús que ha fet del solar al llarg dels últims anys.

Bàsicament, s’arranjarà l’espai que ocupava aquest aparcament, així com la part enjardinada i l’àrea de jocs infantils.

Des del passat 8 de gener i fins a finals de març, a la zona s’hi aniran duent a terme una sèrie d’actuacions. Es canviarà l’enllumenat a tecnologia LED i es revisarà i millorarà la xarxa de clavegueram i drenatge, i la xarxa de reg. També es restaurarà la font actual, i s’ampliarà la zona verda amb més arbustos i arbrat, i la zona de jocs infantils, que actualment és per a nens i nenes fins als cinc anys, amb una nova àrea fins als 12 anys.

A més, s’afegiran també quatre aparells per fer exercici a la via pública, i es condicionarà l’esplanada de l’aparcament com a plaça per dur-hi a terme activitats diverses. Finalment, s’augmentarà la presència de mobiliari urbà, és a dir, bancs i papereres, i s’hi instal·larà també un aparcament per a bicicletes.