Cursos gratuïts de carnisseria i peixateria per al veïnat de la Trinitat Nova

04/09/2019 - 12:50 h

Tercera edició d'aquestes formacions finançades pel Pla de Barris, que es faran a Mercabarna

Tercera edició d'aquestes formacions finançades pel Pla de Barris, que es faran a Mercabarna

El Pla de Barris de la Trinitat Nova ofereix als veïns i veïnes del barri una nova oportunitat formativa: dos cursos amb els quals podran obtenir una titulació acreditativa de la capacitació professional en unes ocupacions amb forta demanda laboral. I amb una característica afegida que els fa molt més atractius: son totalment gratuïts, amb el preu del desplaçament en transport públic fins a Mercabarna inclòs.

Per apuntar-vos-hi o obtenir més informació, només heu d’escriure un correu electrònic a pladebarris@bcn.cat o trucar al telèfon 932 346 119 (horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h). A continuació us detallem més dades de cada formació.

 

Curs de dependent o dependenta de carnisseria i xarcuteria

Voleu ser professionals en la venda de carn i xarcuteria? Del 16 de setembre al 3 de desembre, els dilluns, dimarts i dijous, de 16 a 20 h, Mercabarna allotjarà un curs de 185 hores (136 presencials i 49 online) on aprendreu a desenvolupar els processos bàsics de manipulació de productes carnis i formatges, utilitzant les tècniques més apropiades pel que fa a la recepció, condicionament i conservació dels productes fins a la seva venda.

També us ensenyaran a col·laborar en les tasques relatives a la recepció, classificació de matèries primeres, processos d’elaboració, envasat i emmagatzematge de productes carnis; i podreu posar en pràctica tècniques i actituds que permetin acollir, atendre i vendre directament al client productes carnis, elaborats i formatges.

Us hi podeu inscriure fins al dilluns 9 de setembre.

 

Curs de dependent o dependenta de peixateria

Si, en canvi, voleu formar-vos en el món de la peixateria, el vostre curs és el de 120 hores (87 presencials i 33 online) que es farà també a Mercabarna, del 30 de setembre al 9 de desembre, els dilluns, dimecres i dijous, de 16 a 19 h.

Aquí us ensenyaran a desenvolupar els processos bàsics de filetejat i tall de peix i marisc, utilitzant les tècniques més apropiades, així com a col·laborar en les tasques relatives a la recepció, classificació de matèries primeres, processos d’elaboració, venda, envasat i emmagatzematge de productes de la pesca.

Per apuntar-vos-hi teniu temps fins al dilluns 23 de setembre.