El Consell Plenari de Nou Barris informarà sobre el projecte de pressupostos per a la ciutat i el districte

05/12/2019 - 09:54 h

També donarà a conèixer l’informe diagnosi del PAM i el PAD

També donarà a conèixer l’informe diagnosi del PAM i el PAD

Nou Barris celebrarà una nova sessió del Consell Plenari, la darrera de l’any, el proper dijous 12 de desembre a partir de les 19 h. En aquesta òrgan s’informarà sobre el projecte de pressupostos per a la ciutat i el districte.

Anteriorment, s’haurà donat a conèixer l’informe diagnosi del PAM (Pla d’Actuació Municipal) i el PAD (Pla d’Actuació de Districte). Bàsicament, s’informarà del calendari i se n’explicarà el procés d’elaboració, que inclou la recollida de propostes ciutadanes a través de diversos mecanismes com ara els consells de barri, sessions informatives específiques, o la plataforma Decidim Barcelona, per posar alguns exemples.

Us recordem que la sala està equipada amb bucle magnètic per a persones amb problemes d’audició, que hi ha un servei d’interpretació de signes que funciona prèvia demanda al correu electrònic spitnb@bcn.cat fins a dos dies laborables abans de la sessió, i que la sala és accessible per a persones amb mobilitat reduïda, amb un espai reservat per a les cadires de rodes.

Si no hi podeu assistir, teniu la possibilitat de seguir la sessió en directe a través d’aquest enllaç: https://youtu.be/E22thiX8Q-g